GESCHIEDENIS

Er was eens.....
Een windhoos die door Sint Nicolaasga wervelde, ter hoogte van Huisterheide.
Weinig bleef bespaard. Dorpsgenoten liepen uit naar de plaats waar hét gebeurd was. "Hier is het", zeiden ze dan. Oftewel: Hjir is 't.
En nog steeds is Huisterheide 'the place to be', maar dan om smaakvol te genieten bij restaurant Hjir is 't!

Foto Grietje van der Reijnst-Brak

OVER ONS

Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel bij Hjir is 't zetten, waren wij verkocht. Het was een gevoel van thuiskomen. We vonden het doodzonde dat er geen bedrijvigheid is in zo'n mooi pand met een sfeervol inrichting. Zodoende hebben we gauw besloten dat wij degenen zijn die hier weer leven in deze voormalig herberg moeten brengen. De naam Hjir is 't (Hier is 't) maakte het gevoel compleet.

Het is een eer dat wij deze uitdaging mogen aangaan!

GRENZELOOS GENIETEN

Mogen wij ons even voorstellen; wij zijn uw gastheer John en kokkin Nenny. We hebben grootse plannen met Hjir is ‘t.

In het kort samengevat: we serveren een culinaire kant waar we inmiddels ruim ervaring in hebben en dat is de authentiek Indonesische keuken. Liever thuis van onze gerechten genieten dan kunt u onze gerechten afhalen.

Grenzeloos zijn de producten die wij gebruiken (bijv. Duits bier, wijnen uit verschillende landen black angus vlees uit Verenigd Koninkrijk)

Onze kaart biedt niet alleen uitgebreid keus voor vegetariërs en veganisten; wij hebben ook glutenvrije gerechten.

BEKIJK ONZE VIRTUELE TOUR
Gallery

Fotopresentatie

Foto's van onze locatie

Voor heerlijke Indonesische specialiteiten bent u in ons sfeervolle restaurant aan het juiste adres. Ook voor al uw feesten, partijen en recepties verwelkomen wij u graag. Wilt u genieten van onze gerechten op een andere locatie? Kies dan voor de catering van Hjir is ’t!

Overheerlijk gegeten in gezelig ruime

Overheerlijk gegeten in gezelig ruime ambiance. Zeer persoonlinke bediening. Rolstoeltoegankelijk. Voldoende parkeerplekken nabij.

Gastvrij ontvangen en Heerlijk gegeten!

Gastvrij ontvangen en Heerlijk gegeten! Wij hebben ons laten verrassen door de Indonesische keuken die zeker de moeite waard is.… Hier leest u verder “Gastvrij ontvangen en Heerlijk gegeten!”

Wederom super!

Wat hebben wij weer genoten van het heerlijke eten. Wij wonen helaas niet in de buurt én door corona waren… Hier leest u verder “Wederom super!”

Uitgelicht